Hit enter after type your search item

Anamaria Prodan, înfrângere dură în instanţă: Câţi bani trebuie să-i dea Reghecampf

/
/
/
18 Views

Impresarul se lăuda că nu va renunţa la niciun cent din pensia alimentară pe care trebuie să o plătească fostul soţ. Acum, după verdictul definitiv dat de Tribunalul Ilfov, Anamaria nu mai are ce face.

Anamaria Prodan (49 de ani) şi-a frecat mâinile de bucurie, atunci când Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) a prins un contract de 40.000 de euro pe lună, la Neftchi Baku, vicecampioana Azerbaidjanului.

Nu pentru că fosta soţie a antrenorului s-ar bucura pentru reuşitele lui „Reghe“ – situaţia e exact inversă, de fapt! -, ci pentru că se lăuda că va lua o treime din venitul lunar al lui Reghecampf pentru pensia alimentară a copilului. Din păcate pentru Anamaria, lucrurile nu vor sta aşa cum şi-a imaginat.

Pentru că, potrivit Digi Sport, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Reghecampf împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea prin care acesta din urmă a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare. Verdictul dat acum de instanţă: „Reghe“ va plăti o pensie alimentară fixă, de 2.000 de euro pe lună.

Decizia e definitivă. Aşadar, în loc să ia o treime din veniturile lunare ale antrenorului, fosta soţie trebuie să se mulţumească acum cu o sumă mult mai mică. În plus, Digi Sport a notat că Anamaria Prodan a fost obligată să-i plătească lui Laurenţiu Reghecampf cheltuielile cu avocatul, de peste 9.000 lei!

Reghecampf are să-mi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti! Anamaria Prodan, săptămâna trecută

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Buffer
  • Reddit

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :